2021-03-12 3076 瀏覽
之前食過一次,覺得質素都唔錯,所以過左幾個月想再黎食第二次。黎食之前,有上openrice睇睇,發現有唔少人都話質素下降左,所以都有諗過照唔照食。不過見佢搞緊promo送和牛,所以就照食了。結果係失望既⋯以往和牛油花好平均,今次大部份和牛都好一般,周不時食到筋位,咬落仲有點硬。咁多個部位,牛三角已經算油花分佈最平均,入口比較嫩。但次次黎既質素都有參差,有d仲要半舊都係脂肪。其他肉類、海鮮、熟食就一般般,過得去。食A4牛肉放題重點從來唔係呢d....個人最surprise係一人份既枝豆份量比第一次黎食多左好多,唔知以為叫左2+人份。話難食嗎?又未至於俾負評。好食嗎?和牛質素有相睇。如無意外,唔會encore,畢竟2個人食都近千$,兼且坊間選擇唔少,係時候試下其他新野。

結果係失望既⋯

其他肉類、海鮮、熟食就一般般,過得去。
食A4牛肉放題重點從來唔係呢d....

話難食嗎?又未至於俾負評。
好食嗎?和牛質素有相睇。