2021-04-17 505 瀏覽
之前曾經叫過外賣片皮鴨,質素不俗。所以今次專程到門市試試。去到叫咗個4人餐,頭盤同片皮鴨質素都OK。點知失望就開始,因為用呢個app定枱,送一個小炒。嗰個味道唔係太好,而且全部都係D鵝頸位炒苦瓜。跟住嗰個宋嫂鮮魚羹,只係食到啲醋味,完全冇魚味,我哋四個人每人食咗一啖,就已經叫佢拎走。之後個經理就回左句,「你哋唔啱食啊,但我哋賣得好好喎」... 之後接着啲嘢食,個味道都係麻麻哋。炒飯太濕,個魚個賣相都唔係太好,味道都麻麻地,而且條魚好唔新鮮好散,炒牛肉味道一般般,個菜已經係最正常。最後連個桂花糕,啫喱粉嘅魚膠味好重,完全食唔到桂花味。總之一句講晒,極之失望,以後應該都唔會再幫襯。
2021-04-16
慶祝紀念
生日
  • 烤北京填鴨(半隻)