2021-12-20
呢排好鍾意食呢間嘅炸雞,今次又黎同一間分店食,點知好失望!今次食平時食開嘅嘢,煎餅同炸雞,質差同平時差勁多首先,煎餅好霖,口感又粉又爛容容,啲泡菜太多 搞到好酸同埋個煎餅太濕。炸雞嘅皮又霖過平時食嘅好多,汁又稀啲淡味啲,仲要有陣雪味。嘢食唔好食都算,食食吓太難食,真係食唔落同職員反映,個食物質素差過平時好多。點知呢間分店有位職員態度好差串返我哋煎餅係有粉,係會食到粉。同埋炸雞平時都冇可能係脆,因為佢哋係焗嘅。咁但係平時真係食開呢間啲雞皮都係脆啲,今次食嘅又濕又霖 我哋好驚訝,因為我哋鼓起勇氣都係想反映吓食物質素差咗好多,變得難食,畢竟真係幾鍾意食呢間嘅嘢食。點知佢問我哋點唔好食法,我哋答完佢逐樣反駁我哋,真係好失望,我哋態度正常咁反映吓食物質素,都好似我哋有心刁難佢咁。我哋食過Goobne 幾間分店,其他職員態度都好好,估唔到今次食到劣食,仲要被職員串一定唔會再幫襯!
今次食平時食開嘅嘢,煎餅同炸雞,質差同平時差勁多
炸雞嘅皮又霖過平時食嘅好多,汁又稀啲淡味啲,仲要有陣雪味。