1K
2016-12-16 371 瀏覽
平時都有喺eurogogo食午餐,以前都幾full,最近感覺呢度已經冇咁多人食,週六中午時間都唔洗話等好耐位。由於之前做左佢地會員都有一系列coupon,所以當日都食左個幾平嘅午餐。百寶薄餅(原價全份係$84,不過會員其中一張coupon會送一份pizza,所以係免費)問題係,免費送嘅都唔想食…百寶薄餅材料:磨菇、辣肉腸、菠蘿、雞肉、茄肉個樣都幾正常,食落出哂事。成塊薄餅出水,好似未焗好咁,餅底唔可以叫餅,因為成塊野係濕濕笠笠,類似食緊麵粉咁。口感好差,味道都好差。最後每人食左兩塊,都食唔落,仲俾啲麵粉味滯住。蜜糖雞翼 $39基本上每次黎都會點,不過雞翼嘅水準唔係好穩定,有時會焗到濃哂,有時又會焗得唔夠。而且最近覺得佢地嘅蜜糖「水」左好多,唔似以前食咁杰撻撻,蜜糖味弱左。不過作為雞翼控,我依然覺得係必點的。荔枝冰茶、蜜桃冰茶 $22(不過用左會員嘅飲品買一送一)呢兩款飲品係我地一般都會點嘅,水準最穩定,咁耐以黎都變過味整體黎講,當日最唔滿意係個pizza…不過我估偶有失準啦,平時食開都冇出事…

問題係,免費送嘅都唔想食…

百寶薄餅材料:磨菇、辣肉腸、菠蘿、雞肉、茄肉

個樣都幾正常,食落出哂事。

口感好差,味道都好差。
最後每人食左兩塊,都食唔落,仲俾啲麵粉味滯住。
百寶
蜜糖雞翼 $39

不過作為雞翼控,我依然覺得係必點的。

荔枝冰茶、蜜桃冰茶 $22(不過用左會員嘅飲品買一送一)

呢兩款飲品係我地一般都會點嘅,水準最穩定,咁耐以黎都變過味

題外話/補充資料: 如果你係當日坐我隔離枱嘅家長,希望你唔好再喺餐廳/食肆再幫你嘅小朋友剪指甲(唔係剪一隻半隻,剪哂成對手) 呢啲個人衛生事都唔爭在一時三刻。 可能你覺得冇乜野,諗住唔會彈到人,但作為食客嘅我,都唔太想見到呢一幕。
2016-12-10