餐廳: 南記粉麵 (福苑)
資訊:

餐廳: 南記粉麵 (福苑)
資訊:

2019-01-15 548 瀏覽
一點到南記,叫左午市套餐55蚊自選單拼或雙拼揀左必點既招牌春捲~加木耳酸辣米線 南記黎講,招牌春捲係我至愛,食極都唔厭另外餐可配埋西生菜,送豆漿依間環境麻麻地 可能多人 地下有少許垃圾 同埋枱面都唔係太乾淨 只係執咗碗 但冇抹枱如果一兩個人去就好容易搵位 但我地今次七個人去就要比d耐性等大枱 等左15分鐘左右 因為全場只有三張大枱 大部分都係四人枱今次個粉令人大跌眼鏡 唔會再係依間叫酸辣米線啦令人太失望 個湯又唔酸,又唔辣 好似食緊清湯咁但係佢個價錢相比起清湯係貴幾蚊 感覺好唔值 咁淡,…即係逼人要自己落辣醬咁不如下次叫返清湯算另外, 可能唔好彩…今次d酸菜好硬… 全部都係楂… 唯一好處就係木耳有好多 正南記有好多分店,之前喺其他店食酸辣水準都ok今次嘅體驗就真係麻麻
一點到南記,
叫左午市套餐
55蚊自選單拼或雙拼
揀左必點既招牌春捲~加木耳酸辣米線
南記黎講,招牌春捲係我至愛,
食極都唔厭
另外餐可配埋西生菜,
送豆漿

個湯又唔酸,又唔辣
好似食緊清湯咁

但係佢個價錢相比起清湯係貴幾蚊
感覺好唔值
咁淡,…即係逼人要自己落辣醬
咁不如下次叫返清湯算

另外, 可能唔好彩…
今次d酸菜好硬…
全部都係楂…

唯一好處就係木耳有好多