2023-04-13 2143 瀏覽
Staycation package 已選擇好的2人晚餐套餐,由前菜食到甜品,仲要係每人一份,好豐富啊😋雲龍三小碟《滷水鵝,滷水金錢展,滷豆腐》~前菜打頭陣係滷水食品,每款各幾件,味道唔錯👍🏻🥣黑松露花膠蟹肉羮 ~如果再煮熱些,會更好味🤤,蟹肉🦀清潔得不太乾淨,有小小透明蟹碎片,但味道ok 的自家製香辣🌶️銀魚醬炒蝦球 ~ 賣相靚,微辣,但接受到,反而吊起個味,呢碟熱焫焫,我最喜歡這碟餸菜,非常好味😋 糖醋咕嚕豆腐 ~ 用米奇老鼠作模,用青黃椒🫑做其手掌🖐️,有趣😆,只是味道一般😑清炒時蔬 ~ 嫩綠色嘅菜心,配蠔油,連蠔油都係米奇老鼠嘅頭像🤩👎🏻自家制香辣銀魚醬蔥油撈麵🍜拼 生煎韭菜鮮肉水餃🥟 ~ 這味菜最難食😤,撈麵太乾身,醬料完全唔夠,乾爭爭咁,非常失望😑。 反而,韭菜餃🥟就好好食😋,兩份撈麵都係食咗一兩條便放棄了👎🏻👎🏻雪燕楊枝甘露拼奶皇菠蘿包 ~ 呢款甜品好正,奶皇菠蘿包個模都係米奇老鼠呀,好得意😎美中不足的是~😱上菜速度快到可以媲美茶餐廳😤,一次過堆3款菜式上枱,及後要跟服務員💁🏻要求,不要那麼急速,才稍稍放緩😫

雲龍三小碟