2018-01-16
今餐晚餐本身期待,但是食完都是失望,餐廳本身裝修配色已經有點奇怪,食物亦不是太可口。.辦館餃子配日式醬汁 3/5餃子不大隻,醬汁頗開胃,加酸瓜,食落都幾juicy同香口.海鮮意大利飯 3/5有蝦有青口,海鮮份量ok,意大利飯口感不太硬,味道不錯,啱香港人食,略嫌個汁太多,令成個飯太濕.安格斯牛芝士多士 1/5依個真係好奇怪,鮮牛肉加青瓜,食不岀是安格斯牛,中間不是溫泉蛋是溫泉蛋白,太多蜆汁,整個多士口感十分奇怪....黑松露薯條 2/5薯條似茶餐廳,黑松露味不濃,上面有芝士粉,但薯條完全唔咸,冇乜味,全靠沙律醬吊味.香煎龍利柳意粉 2/5龍利柳是炸,不是煎,炸到冇曬魚味。意粉只有辣味,沒有其他味道,好淡,不是想像中惹味.雜果賓治 1/5是罐頭雜果加水而已....環境都乾淨,服務正常,但音樂有點大,粉紅椅子配懷舊香港背景確實有點奇怪,我想試一次已經十分足夠了
辦館餃子配日式醬汁 3/5
餃子不大隻,醬汁頗開胃,加酸瓜,食落都幾juicy同香口
海鮮意大利飯 3/5
安格斯牛芝士多士 1/5
黑松露薯條 2/5
香煎龍利柳意粉 2/5
雜果賓治 1/5
是罐頭雜果加水而已...