餐廳: 奇華茶室
資訊:

❣️奇華茶室經典懷舊風味❣️同小公主整新年糕點期間因為要等出爐所以我哋就去咗樓下一樓嘅奇華茶室邊食邊等💗呢度嘅裝修極具懷舊特色!露台雅座已經冇晒位所以我哋坐咗室內😆一睇到個餐牌真係超級驚喜因為有市面買少見少嘅蓮蓉西米焗布甸😍呢個真係超級經典!以前細細個媽咪成日帶我去食💗不過大個咗之後已經好難再食返呢一個味道…因為周圍都搵唔到..因為我哋大概半個鐘時間所以就簡簡單單叫咗啲小食😋同埋飲品🌟九星連珠西多士一碟有九件!每一件西多士上面都有牛油🧈最鍾意就係佢個size一啖一個啱啱好!外脆內軟加埋糖漿超級好食!🐝🍎蜂蜜水果茶食完西多士加返個水果茶簡直就係Perfect match!裏面有士多啤梨🍓蘋果🍎橙🍊等等水果超級足料!酸酸甜甜好醒神😍💗蓮蓉西米焗布甸呢個真係必食推介!晶瑩香糯,口感煙韌!甜而不膩😍最重要就係可以食到經典回憶!
❣️奇華茶室經典懷舊風味❣️

因為我哋大概半個鐘時間所以就簡簡單單叫咗啲小食😋同埋飲品