今日同老婆去一田買嘢路過試下呢間(大壹冰廳)。。。我就叫咗 >美國費城烤西冷配黑松露野菌汁 侍應, 問我要幾成熟我選擇五成熟。我老婆叫咗 >板石燒粗黑椒紐西蘭穀飼肥牛 配珍珠飯。先講我嗰餐我係叫5成熟嘅竟然來到啲牛扒五成熟係砌唔開既, 再者仲有陣陣噏味好啦。。 黑松露野菌汁就唔見咗變咗蒜蓉茄汁? 薯條翻炸! 我再嘗試將塊牛扒再切都係切唔開㗎, 再切~切到小小來食卜街係照唔到嘅原裝打餅 lur 返出嚟, 成碟野放氣我老婆嗰餐仲卜街上枱嗰陣時已經叫佢汁等一陣先上個侍應就拿拿聲同我老婆淋曬啲汁落去D肥牛到 跟住睇清楚啲原來啲肥牛係未熟嘅我懷疑佢哋係將啲肥牛係咁以卷住就擺上鐵板上, 因為鐵板有熱力與此同時啲汁都係滾熱辣嘅就當灼熟咗啲牛肉嚟食囉! 但係真係唔熟㗎喎淋咗落去都, 仲有啲肥牛係全部都係肥牛油真係揾唔到D牛肉去咗邊? 結果都係食咗兩羹飯食放棄咗碟野重㸃 : 冇五成熟(侍應)就唔好問客人要幾多成熟喇加上冇嗰樣你就講嗰樣, 冇黑松露野菌汁你就唔好係餐牌裏面寫什麼松露什麼汁啦! 最後埋單我同侍應講你店薯條係返炸好硬咬唔入口,牛扒係有味嘅啲肥牛係咪熟嘅結果佢都冇同我講一聲唔好意
今日同老婆去一田買嘢路過試下呢間(大壹冰廳)。。。

我老婆叫咗 >板石燒粗黑椒紐西蘭穀飼肥牛 配珍珠飯。

重㸃 : 冇五成熟(侍應)就唔好問客人要幾多成熟喇加上冇嗰樣你就講嗰樣, 冇黑松露野菌汁你就唔好係餐牌裏面寫什麼松露什麼汁啦! 最後埋單我同侍應講你店薯條係返炸好硬咬唔入口,牛扒係有味嘅啲肥牛係咪熟嘅結果佢都冇同我講一聲唔好意思今時今日香港咁嘅服務態度等執笠。。(大壹冰室)已經觸犯咗以下第362章4B第5條呢個條。

商戶涉違商品說明條例圖 片實物不符

2016-11-25