2022-05-25
這間泰國fusion餐廳,位於尖沙咀山林道的銀座17樓。當晚4人點了一個Set Menu for Two 和 兩個Dinner Set. 總括好抵食。味道亦很好。Starter 的椰子雞湯好好味,友人覺得偏鹹,但她說近來食得清淡,其他人覺得好味的。炸雞外脆內嫩,yummy👍🏻. 兩人套餐點了羊鞍和黑松露意粉配牛柳,兩樣都超好食。友人食到舔舔脷😋😋。兩個一人套餐點了咖喱蟹包和海南雞飯。我覺得兩個都係好食的。但友人覺得咖喱蟹包份量比其他細,唔抵食。我覺得可以的。(張咖喱蟹相手震,影得唔好,不分享啦😅)二人套餐包埋甜品,是紅豆奶凍,大家都覺得好味的,只係我不喜歡奶類製品,只循例品嚐了一啖。另外我們加了一份芒果糯米飯。我覺得好食啲,友人話不及西貢的某一間泰國餐廳。見仁見智了….包埋餐飲,兩杯熱紅棗茶及兩杯凍柚子蜜。非常抵,我覺得偏甜,但其他人覺得OK。環境舒適。服務很好。把握套餐優惠!
環境舒適。服務很好。把握套餐優惠!