2023-11-24 36 瀏覽
#gulugirl102EATIN尖沙咀家家戶戶 尖沙咀金巴利街1B恆港中心地下1號舖味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨店員親切解釋餐牌上的兩個價錢(相差$10)是升級至套餐,套餐會包括幾款小菜,另外原來韓國傳統套餐會有甜品▶️益力多🫶🏻☀️Ginseng Chicken Soup蔘雞湯 $168超 級 大 碗😍😍原隻雞內包含了糯米、紅棗、蒜頭、人蔘粒等食材,非常足料😙湯頭熱騰騰,有提供鹽,我地可以按自己口味添加~如果想食得清淡啲/養生派,呢個係一個好選擇!☄️Spicy Seafood & Bulgogi Jjambbong Noodles 牛肉海鮮辣湯鮮 $119份量好大🤣🤣比起一般的湯麵碗大1.5倍左右,而且仲係滿滿當當,材料方面有青口、蝦、牛肉等等,仲有好多椰菜添,配上油麵進食,超豐富😆味道方面就係韓式辣醬湯底~十分惹味⭐️❤️‍🔥超温馨的家庭式餐廳,味道正宗~❤️‍🔥與店員用英文溝通~❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥既然你睇到尼度,不妨比個like & comment & follow @gulugirl102 ~話比我知你有睇,比啲動力我丫❤️‍🔥最後既最後,口味
#gulugirl102EATIN尖沙咀

家家戶戶
尖沙咀金巴利街1B恆港中心地下1號舖

味道評分:☄️(必食之選)>☀️>🌤>⛅️>💨

蔘雞湯

牛肉海鮮辣湯鮮

❤️‍🔥超温馨的家庭式餐廳,味道正宗~
❤️‍🔥與店員用英文溝通~

❤️‍🔥最後既最後,口味尼家野因人而異啦~

#eat #food #foodie #hkeat #hkfood #hkfoodie #香港美食 #香港餐廳 #香港好去處 #香港美食地圖 #韓國菜 #慶生 #打卡餐廳 #尖沙咀 # TST #蔘雞湯 #尖沙咀美食
蔘雞湯
牛肉海鮮辣湯鮮