2024-04-24
好開心呀,又輪到我飛啦😎 飛之前去東薈城食個飯先😆 Banchan & Cook我不嬲都鍾意食,貪佢環境靚,坐得舒服,食物好味又唔貴🫶🏻🌟嚐吃套餐 $560 呢個套餐真係好抵食,可以選擇兩個Main, 一個小食,一個甜品仲有兩杯嘢飲👍🌟咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒 呢度嘅蛋包飯不嬲都係出晒名,賣相靚,而且蛋又香又滑😍 漢堡扒勁厚切,非常Juicy🫶🏻 咖喱少少辣,小朋友都食到👍 配埋炒飯底更加香🫶🏻🌟甘筍汁香脆豬扒長通粉好鍾意呢個甘筍汁,甜甜地🫶🏻 豬扒炸得好香脆,雖然唔係厚切豬扒,但係一啲都唔韌👍 厚身長通粉更加索汁,好食🫶🏻🌟燒醬油黑毛豬白切肉大醬生菜包呢個小食份量一啲都唔少😆 黑毛豬白切肉排得好靚好整齊,可以見到豬肉肥瘦相間👍 除咗生菜,仲有紫蘇葉、蒜片、青辣椒,泡菜,夾埋大醬一齊食,口感豐富,啖啖肉超正🫶🏻🌟 紅蘿蔔園0reo慕絲蛋糕 好靚嘅甜品🥰 層次好豐富,面頭嗰層係Oreo碎,下面係朱古力慕絲、朱古力蛋糕、牛奶奶凍、朱古力醬,一啖食晒咁多層,好滿足😍🌟蕉糖芝士山咖啡 每次嚟呢度,我都必定會叫呢一個🥰 佢個焦糖芝士山,雖然好邪惡,但係好好味😆 芝士鹹香,加埋濃郁嘅牛奶咖啡,真係絕
🌟嚐吃套餐 $560
🌟咖喱甘筍蛋包飯配漢堡扒
🌟甘筍汁香脆豬扒長通粉
🌟燒醬油黑毛豬白切肉大醬生菜包
🌟 紅蘿蔔園0reo慕絲蛋糕
🌟蕉糖芝士山咖啡
每次嚟呢度,我都必定會叫呢一個🥰 佢個焦糖芝士山,雖然好邪惡,但係好好味😆 芝士鹹香,加埋濃郁嘅牛奶咖啡,真係絕配👍
🌟焦糖蘋果紅豆沙冰
呢個配搭好特別,有蘋果香,仲有綿密甜美嘅紅豆,好似食緊甜品咁🥰
食咗咁多嘢,真係勁飽😂性價比好高,鍾意食韓國嘢嘅朋友,記得bookmark啦🫶🏻