2021-03-07 611 瀏覽
用匯豐銀行信用卡,可以試吓呢個優惠套餐。套餐係有雞同豬、牛、海鮮揀,我地揀咗個豬肋骨拼燒雞嗰個。有餐湯,係青瓜湯嚟嘅;另外仲有招牌黑糖麥包 (大家都知呢個係食推介😛)house salad 🥗 有麵包糠、cheddar 芝士碎、生菜、青瓜、蕃茄仔,都算多食材👍🏻 燒肉醬味豬肋骨拼燒雞(半隻)燒雞香同嫩身,而且切開都多肉食,而且因為大家傾斯計,就算凍咗,隻雞都仲係幾好食;反而覺得豬肋骨今次唔太入味同比較細條,少肉咗。燒美國帶子煙肉白汁燴飯👍🏻👍🏻 好食推介! 煙肉包住帶子,三粒帶子係飯面,擺盤賣相幾好睇。加$28 - 什果美式芝士餅 比我想像中好,至少什果唔係罐頭倒出嚟嘅幾粒糖水水果😝 主要係芒果同士多啤梨🍓。cheese cake 都夠芝士味,太又唔係好濃個種,感覺適中 7 折可以叫野飲 點咗: mango smoothie 同埋 mango Mojito 值得一提,服務態度好;坐得舒服;而且又冇限用餐時間,最適合同朋友傾吓計💖

Daily  soup

House  salad

燒肉醬味豬肋骨拼燒雞(半隻)

燒美國帶子煙肉白汁燴飯

加$28 - 什果美式芝士餅