2008-05-30 7 瀏覽
一行四人,第一次試呢間,都唔知有d乜野好食,所以選擇叫2個2人set ($148 & $168),可以乜野都試下。詳細邊樣食物係跟邊個SET就唔係好記得,不過就食過:1) 三文魚刺身 + 三色刺身 (甜蝦,三文魚, ??魚(唔記得?!) 各2件) ; 三文魚 都几新鮮, 几鮮甜。2) 沙律 (上面有吞拿魚+三文魚)3) 燒鱈魚片; 好似薯片咁薄, 几得意, 都几好味4) 天婦羅X 2客 ; 蝦同什菜都係大大件5) 介辣醬燒秋刀魚; 本身我唔鐘意食秋刀魚, 但係佢又整得几好味喎, 介辣一D都唔辣, 只係好有香味, 加埋檸檬汁, 好夾。6) 三文魚手卷X27) 牛肉鍋 & 雞扒鍋 ; 普通8) 三文魚茶漬飯X2 ; 清清地, 但係我想不是人人啱既口味。9) 三文魚炒飯一碟 ; 普通, 但一D都唔似 "和X" 既細細碟 (話哂都係2人SET既其中一道菜喎)。10) 甜品-雪米滋X4呢間o既味道同服務都好過隔離間"三X","三X"係會平少少,但我下次都會選擇來十人十色。味道:3.5分啦 環境:地方大, 西環黎講, 呢度係豪裝啦, 今次坐個卡位, 可以坐6人, 而且椅背勁高, 似p

詳細邊樣食物係跟邊個SET就唔係好記得,不過就食過:

2) 沙律 (上面有吞拿魚+三文魚)
3) 燒鱈魚片; 好似薯片咁薄, 几得意, 都几好味
4) 天婦羅X 2客 ; 蝦同什菜都係大大件
6) 三文魚手卷X2
7) 牛肉鍋 & 雞扒鍋 ; 普通
10) 甜品-雪米滋X4

味道:3.5分啦
環境:地方大, 西環黎講, 呢度係豪裝啦, 今次坐個卡位, 可以坐6人, 而且椅背勁高, 似partition。
服務:加茶次數密, 有禮貌
衛生:OK
抵食:食咁多野喎