2024-10-15
牛大人一向係無限回訪店,近來同老公仲去試埋日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐,將台式打邊爐體驗再昇華🥳120分鐘日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐亮點當然係A4+級既黑毛和牛片😍每次點菜上枱份量多得驚人,而且每一片牛肉都好似成塊面咁大,油花佈滿均勻,入口即溶感覺真係好奢華!黑毛和牛之外仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,肉味超級濃郁,脂肪紅肉比例剛好,同樣有口中溶化既質感☺️今次湯底除左最愛既牛大人秘方麻辣鍋之外,仲選咗期間限定與白湯三文魚豆腐鍋,魚鮮味配芫荽香更能突出食材味道!隨餐每位贈送兩粒肉汁滿溢澳洲M9和牛牛丸,以及一大個海鮮拼盤,有蠔、蟶子、鮑魚及帶子,性價比超高🤤 除咗一貫高質食材,熟食都多咗奢華選擇,例如全新古法醉鮑魚、炭燒鹽蔥鮑魚及柚子燒汁鮑魚,口感彈牙而且味道各有特色!仲有同運動營養產品 3721 聯乘推出既乳清蛋白荔枝玉露,做完gym可以任飲😆
120分鐘日本黑毛和牛A4+吃到飽套餐亮點當然係A4+級既黑毛和牛片😍每次點菜上枱份量多得驚人,而且每一片牛肉都好似成塊面咁大,油花佈滿均勻,入口即溶感覺真係好奢華! 黑毛和牛之外仲有伊比利亞黑毛豬梅肉,肉味超級濃郁,脂肪紅肉比例剛好,同樣有口中溶化既質感☺️ 今次湯底除左最愛既牛大人秘方麻辣鍋之外,仲選咗期間限定與白湯三文魚豆腐鍋,魚鮮味配芫荽香更能突出食材味道!