2008-03-30
我同女朋友第一次慶祝生日, 揀左呢間餐廳, 好幾滿意!我地都揀左a la carte 海蝦釀番茄非常清新, 番茄半熟伴上芒果汁更有鮮味,龍蝦湯就酒味重但入口又點到即止味道不斷在口內回味,龍蝦肉都鮮, 扒牛扒算可以啦! 我要五成熟, 我果件牛扒就煎到剛剛好外表看上好肥但根位入口即溶而女朋友果件羊架煎得仲好面頭脆內裹紅十足out side burn in side raw .......... 好好味呀! 另因為擔心餐廳會唔記得係甜品加字同埋蠟燭, 我偷偷地remind個waitress! 後來上心太軟既時候, waitress仲同我女朋友講左句"生日快樂"! 呢度既waitress真係好nice, 其他方面亦都好細心!心太軟真係幾好味, 但係雪糕就好普通, 雪糕下面既朱古力好似唔夠味, 但可能係受到心太軟既影響!好彩揀左呢間餐廳慶祝, 呢餐飯食得好開心! 相宜的價錢、總算不俗的環境和服務態度
好彩揀左呢間餐廳慶祝, 呢餐飯食得好開心!
相宜的價錢、總算不俗的環境和服務態度