2018-08-12 51 瀏覽
之前係荃灣食過都食過girlboss 今日係屯門睇完戲之後行過見到原來屯門都有 就即刻排隊食 排左一陣就有得入座 都幾快我地叫左個二人套餐 我以揀全份湯或者沙律2款 半份前菜2款 全份main course 1款 半份意粉/漢堡包/薄餅/意大利粉2款南瓜松子仁雞絲沙律南瓜燜到好𣺉好入味雞絲沙律加埋松子仁配搭幾清新海鮮忌廉湯海鮮配料唔算好多不過飲落味道幾鮮甜口感又creamy小食叫左龍蝦芝士雞翼雞翼炸到香脆但一啲都唔油膩面頭淋上龍蝦汁 再加上片片芝土雞肉嫩滑得嚟味道又好濃郁另一款係脆炸虎蝦炸魷魚圈紫薯片虎蝦即叫即炸 蝦肉鮮甜彈牙魷魚圈煙煙韌韌 點埋蛋黃醬 冇得彈紫薯片卜卜脆 食落好有紫薯味 主食係香烤焦糖黑醋豬肋骨 和風柚子沙律 薯條豬肋骨都幾𣺉身唔癡骨 和風柚子沙律幾清新開胃薯條有2款 有番薯嘅薯條同埋薯仔嘅薯條鱈場蟹肉香草芝士焗蟹子意大利飯半份嘅份糧都唔算少意大利飯粒夠濕潤綿密 鱈場蟹肉好新鮮意式龍蝦海鮮薄餅半分嘅份量兩個人食啱啱好龍蝦肉同海鮮均勻鋪係係Pizza上面個餅底脆脆地加上滿佈嘅芝士 整體味道非常好FlamingoKiss飲落啖啖都有士多啤梨牛奶味都好重面頭仲有奶蓋 士多啤

南瓜松子仁雞絲沙律
南瓜燜到好𣺉好入味