2018-07-22 184 瀏覽
我們一行十幾人去食四季文昌,對佢地環境設計都欣賞。佢地上菜係快,個湯底係幾好飲😋。由於佢地係俾左間房我地,嗌侍應比較難,但他們態度係尚算ok。但惡夢就開始了,我地叫左幾杯野飲,有3杯遲遲都未到,我們諒解星期六日客人較多,出飲品會慢左。但係我地由7:30pm左右催到9:00pm,追了侍應4次都未有野飲,未免太過份吧!?到9:00pm,我們真係急唔住!走到水吧問,水吧職員答已經出左個3杯野飲。我地同佢講無啊,個職員都係答已經出左啦!OK,水吧職員咁堅持,我轉身向收銀職員要搵經理對單。女經理黎到已經黑口黑面,無講野就印單。之後佢就講左一句「今日忙」OK!我體諒!對單我地就指俾佢睇邊3杯,個女的經理就講「得啦!」就走。同行只係問多句「今次真係有啦麻?」女經理竟然發火鬧「咁我入去整囉!」之後衝入水吧,仲加左一句粗口俾我地,再扔單入水吧。我真係啞左😶我地做錯咩?因為我地等左個半鐘追你地單,而無體諒你忙?朋友係食過再推介我地黎食,真心幾鐘意哩間野。不論食物,環境和侍應都幾好。我地食完,個侍應好主動執野,再幫我攞個生日蛋糕出來,點埋蠟蠟,再俾碟我地。係抵讚👍🏼但哩位女經理用粗口鬧我地,我地blackl

但哩位女經理用粗口鬧我地,我地blacklist哩間野。
2018-07-21
慶祝紀念