餐廳: 國金軒
資訊:

2015-10-03 3636 瀏覽
.............國金軒 奶皇月餅 👍👍👍👍👍 (5分滿分).............💋💋💋勁!勁!勁勁勁好食💋💋咁多個飛吻你就知有幾好食吧✌👉👉注意:食#奶皇月餅 要先叮一叮20秒先好食😈 最小好食十萬倍 無呃鬼你😈👉👉食過#四季酒店#半島酒店#九龍酒店 仲有其他面包舖既奶皇月餅暫時排名如下:1. 九龍酒店 2. 國金軒 3. 半島酒店真心句:國金軒同九龍酒店真心好好食 半島吾知係米個個都話好食 搞到我覺得麻麻地🙈👉國金軒同九龍酒店既奶皇都好香濃😗好香好黃好橙色 令人無限想食 真心要試下阿!好香好濃 好似食緊幾個蛋黃既濃縮版咁😗💋😛
.............
國金軒 奶皇月餅 👍👍👍👍👍 (5分滿分)
.............

💋💋💋勁!勁!勁勁勁好食💋💋
咁多個飛吻你就知有幾好食吧✌