餐廳: 花斑茶社 (金龍樓)
資訊:

2022-10-25 130 瀏覽
🥚蛋美呢半個月日日飲奶蓋正🤤.1️⃣花斑茶社 - 芝士奶蓋黃金烏龍 500ml (💰$28)眾所就知花斑嘅茶底係好出色😻所以我都成日飲佢哋嘅熱鮮奶茶😛奶蓋就冇咁成日叫🤔原因係份量唔算多而且相對其他芝士味冇咁濃郁🤔如果鍾意輕盈啲嘅奶蓋呢間一定啱曬👍🏻.拿❣️奶蓋口味真係因人而異😛冇話難飲不過總有間啱自己心水啲😛.📍花斑茶社 (Smithfield Walk) (元朗)元朗鳳琴街22號金龍樓地下20B號舖.#蛋美在元朗 #蛋美在旺角 #蛋美在九龍塘 #蛋美在西環 #蛋美在太子 #蛋美在銅鑼灣 #香港美食 #油麻地美食 #hkfoodie #cafehk #樓上cafe #日系 #hkfood #美食地圖 #黃店系列 #香港黃店 #旺角黃店 #852food #yellowfood #懲罰黃店 #hkfoodig #美食推介 #美食分享 #奶蓋 #台式飲料 #香港奶蓋 #手搖 #香港手搖
🥚蛋美呢半個月日日飲奶蓋正🤤
📍花斑茶社 (Smithfield Walk) (元朗)
元朗鳳琴街22號金龍樓地下20B號舖