餐廳: 賞茶 (荷里活廣場)
資訊:

2019-10-12 671 瀏覽
li間係我幾鐘意飲既台式手搖飲品店 唔似某d店加埋d奶精糖精 成杯野飲隻味落勁假咁 li間堅係好飲~本身排隊前打算買桂花烏龍波霸奶茶的 點知見到佢地出左 期間限定新品 奶酪黑糖系列 即刻轉軚 要左 奶酪黑糖波霸奶茶 標明有一整個奶酪 好期待😍😍😍weekend超多人排隊買 但收銀店員都好快手 唔洗排好耐雖然無宗教信仰 但好鍾意佢收據底印有ge聖經經文 好有意思👍🏻耶和華如此說:「你們當守公平、行公義,因我的救恩臨近,我的公義將要顯現。」(聖經. 以賽亞書 56:1)企埋一邊等時先發現原來birdie客戶li排有賞茶優惠 買一送一!!!唯有下星期再飲過🙈🙈🙈因為太多單 都比我想像中等得耐 但我見到個個細細既廚房 都已經企左好多人 成4個員工 做到無停過手咁 算係咁雖然佢地唔係透明杯 影相影唔到杯野飲既材料 但佢個紙杯真係好靚 好用心設計開頭唔記得搖均d 第一 二啖飲落好甜 因為我本人唔太好甜 用枝飲管搞均之後 好好多 唔知係咪加左奶酪既關係 本身已經有奶 再加奶酪 飲落無咩黑糖咪 茶味都相對比較淡 但d珍珠同奶酪好有咬口同口感 雖然杯黑糖奶茶整體有d啖口 但咁正正證明佢地真材實料 唔加奶

weekend超多人排隊買 但收銀店員都好快手 唔洗排好耐

雖然杯黑糖奶茶整體有d啖口 但咁正正證明佢地真材實料 唔加奶精糖精 因為我自己都整過黑糖奶茶 天然無添加ge味道真係比較淡的

下星期要用birdie優惠試 桂花烏龍波霸奶茶 同埋 手工芋頭鮮奶😋😋😋
外賣自取