2023-08-26
疫情前曾經到訪,今次重臨,環境依舊,今次系跟一天团到訪,自助午餐由12点至2点半,去到餐廳大约12点15分,目測已經坐滿一半人客,平日都甘多人,唔知食物質素如何😱先嚟一碟海鮮,每款拎咗一些,有蝦,青口,蜆及螺4款。蝦都算新鮮,鮮甜,青口及蜆就無乜味,螺超細粒,肉質偏硬,麻麻。三文魚都算新鮮,可以encore ,小编覺得一小碟已經夠,沒有encore🤪生果沙律,味道一般,反而沙律菜就唔錯。熟食方面講真真係冇乜選擇,煎腸粉/蘿蔔糕/雞翼/咖哩牛腩同白汁魚柳。蘿蔔糕粉漿太多蘿蔔偏少,認真麻麻,腸粉廚師煎得过火,變咗比較硬亦都麻麻,咖哩牛腩同白汁魚柳冇乜味道🙄薑醋之前食過好好食,但今次食感覺質素下降,豬腳也不軟淋,可能浸嘅時間唔夠。甜品蛋散做得不夠脆口,格仔餅ok好食,蛋糕仔都唔錯👍重有豆腐花,拎左半碗,都好味,不過漏咗影相。反而生果令你有驚喜好甜好食,正😋😋😋雪糕係一般牌子,偏甜麻麻。飲品就有好多種唔同嘅咖啡,可以自家製嘅凍熱檸茶,小編就拎咗coffee同latte 質素OK。
先嚟一碟海鮮,每款拎咗一些,有蝦,青口,蜆及螺4款。
生果沙律,味道一般,反而沙律菜就唔錯。
甜品蛋散做得不夠脆口,格仔餅ok好食,蛋糕仔都唔錯👍
重有豆腐花,拎左半碗,都好味,不過漏咗影相。
反而生果令你有驚喜好甜好食,正😋😋😋
雪糕係一般牌子,偏甜麻麻。