2023-02-22 113 瀏覽
🧡前菜🌈ROAST BEEF AND POTATO SALAD烤牛肉薯仔沙律,雪梨酒汁,油封蕃茄與其話佢係薯仔,不如話佢似薯片多啲,佢嘅薯仔片切得好薄,烤到好脆口㗎!牛肉亦都係呈現粉紅色,而且亦都係好香口,好重牛肉味。佢所說你走汁同埋油封番茄同個沙律好格,好清新。GRILLED TIGER PRAWN(+$30) 烤虎蝦,碎辣椒,青檸呢個雖然係要加錢仲要得兩隻,但係我自己覺得幾值得叫!出邊嗰啲新鮮嘅虎蝦價錢都唔算平,呢度經過烹調變得又香,又辣又酸甜,幾種味道集雨一身。🧡主菜🌈-PASTA ALL’AMATRICIANA+$15蕃茄意大利麵,煙燻豬面頰,自家製蕃茄醬汁,羅勒蕃茄汁意大利麵酸酸甜甜幾好食,配埋煙燻嘅豬面頰,肉嫩又多汁。-ROAST SEABASS +$20烤海鱸魚,法式汁煮薯仔,青口,海鮮湯鱸魚外皮經過呀烤焗,所以比較脆口。薯仔因為用汁煮嘅關係所以比較淋身,都幾好食。
🧡前菜🌈
ROAST BEEF AND POTATO SALAD
烤牛肉薯仔沙律,雪梨酒汁,油封蕃茄

GRILLED TIGER PRAWN(+$30)
烤虎蝦,碎辣椒,青檸

🧡主菜🌈
-PASTA ALL’AMATRICIANA+$15
蕃茄意大利麵,煙燻豬面頰,自家製蕃茄醬汁,羅勒

-ROAST SEABASS +$20
烤海鱸魚,法式汁煮薯仔,青口,海鮮湯