普慶餐廳

The Astor
餐廳: 普慶餐廳
資訊:

2024-10-28 2030 瀏覽
今餐係同另一半慶祝紀念日,預先網上付費可以有額外折扣優惠,因為又係價格戰,原先敢抱有太大期望1830準時入座,店員為我哋安排咗一個同取餐區比較相距遠嘅位置,我哋嘗試問問可唔可以轉位,店員即時配合安排。冇黑面,好禮貌,高分👍🏻👍🏻去到食物環節,成餐飯入面燒味好有驚喜,其他熱食都做得相當出色; 比較遜色嘅係刺身類,三文吞拿冇乜味,同埋冇一啲貴款選擇(例如油甘魚、帶子), 蟹腳方面肉質相對鬆散同偏鹹。其他食物中規中矩,掛住食冇特別影相。 今次最震撼一點,係熟食檔嘅同事都非常好禮貌:1. 燒味姐姐非常主動積極,主動幫客開蓋,禮貌語句夠多有突;2. 龍蝦哥哥主動配合我另一半要求,本身要出芝士龍蝦,都特登幫手調配兩隻蒸製龍蝦送埋上枱,爆nice 嘅自助餐體驗。明白環境逼成要打價格戰,希望可以保持到食物水準同超卓服務,一定會再嚟幫襯。

其他食物中規中矩,掛住食冇特別影相。

今次最震撼一點,係熟食檔嘅同事都非常好禮貌:

極罕蒸龍蝦
2024-10-22