2016-08-04 973 瀏覽
一心期待 ,滿心歡喜黎到呢間餐廳,見到門面裝修挺特別的,見到好食評也不少,但好可惜, 作為一個普通餐廳的客人,完全比人冷眼對待,我與幾位朋友坐下大概20分鐘,當我地想點餐既時候,那位肥哥哥 不斷叫我地等陣先,眼見一台一台地被招呼 ,而遲黎既都先上岸,眼見佢係我地身邊周旋係咁做其他野都唔招呼我地,我地又親身拎埋份menu行到佢身邊叫佢點餐,佢都話等陣先,毫不客氣。作為一個食客,真不明白我同朋友要受到如此的對待,作為一間餐廳,不是說你食物美味就可以了事,大前提係,大家既心情都已經被弄糟了。若然你是員工不夠,何以你會先招呼那些遲來的客人先呢,被人這樣冷待真讓人受不了,下次一定不會再來。