2016-08-02
因為呢間野第一次開户口寫食評!是日咁岩泥開觀塘,就search下有咩好野食,見呢間咁多正評就上泥試下。野食方面:兩個人叫左牛舌,焗蠔,焗茄子,燒鰻魚,炸忌廉薯餅,pork ribs (加88蚊轉set dinner,再加48蚊轉水信玄餅)重點講下,牛舌茄子蠔都可以,燒鰻魚味道口感似鱔多啲,薯餅一般,set dinner前菜湯餐包好麻麻,pork ribs好多肥膏,水信玄餅千其唔好嗌,又貴又無味。service方面:個男侍應勁黑面,放食物上來係"dump"上來的。我泥食餐飯姐,好似欠左佢咁。明明成間野好仲有一半以上空枱又無人等位,但成晚都好想趕你走咁(係咁催你)總結:兩人食左差不多800蚊,但竟然係普通餐廳食物質素,差service, 環境又一般!一定無下次!