2016-11-30
火鍋任飲任食2.5小時,$98起!(上星期四)繼葵涌廣場掃食大行動之後,其實飽就有啲飽但係又感覺又唔多實在咁,始終都係小食,好彩早有準備約咗朋友仔去滾下~打邊爐✌🏻️其實我去開樓上個間火鍋店,分店黎嫁,都唔錯抵食,幾好味!但原來樓下開咗間新火鍋店,試下無妨!聽聞依間火鍋店經常預約滿座,所以如果有興趣黎試的話,就打電話黎訂台安全啲!黎嘅時間尚早,只有幾張台,環境寬敞,餐桌以白綠色為主,睇落舒服,繞場一周發現,與其說係任食任食,不如話係半自助餐方式!火鍋底有5款特色湯鍋,4款傳統湯鍋,更可以加錢升級至韓國人蔘雞鍋,特色或麻辣雞煲!配料有肉類,海鮮類,自家製類,刺身類,丸同素菜類,全部都標註:即叫即做。再想食好啲?無問題,加錢點另類海鮮,肉類或飲品。有啲似去咗台北食涮涮鍋😂因為火鍋店介提供你多個自助選擇,多款醬汁料你慢慢調慢慢揀;甜品:爆谷,棉花糖,焦糖燉蛋,芝士撻等等;泰式開胃小菜,拍青瓜;多款雪糕;好多新鮮蔬菜,好多款麵類,仲好多種飲品!!淨係食依啲半個肚都飽晒!!事實上都好快全場爆滿,先唔好話好唔好味:依個價錢咁多野食,真係抵食夾飽!我幾時都話,打邊爐要食到又飽又滿足先正!依家好似做緊冬
依家好似做緊冬日限定:羊腩煲,$88起,數量有限;係我行黎行去時聞到好香嘅藥膳味,下次如果再黎我會點個精選藥膳湯底試下😆