2021-08-01
最近想放肆下!今次去食炸串燒!!!呢間試業中嘅串燒店好特別架!因為佢好似我之前去日本大阪通天閣樓下嘅串燒店咁,所有串燒都係炸嘅!睇到d 旅行feel 反哂黎!食唔健康野之前食個前菜先!好fresh 嘅菜叫咗杯蘋果酒!容易入口!甜甜地飲落幾舒服燒雪魚干!永遠食呢啲嗰醬先係重點所以一定要點醬南瓜沙律好味,而且南瓜好甜味增醃大蒜幾特別,本來以為會有陣辣味,因為我覺得佢係生蒜,食落又幾好味幾爽口!黎一波炸串燒上面係蝦餅三文魚子,好味但食落好「喱hea 」啲三文魚子同將跌到周圍都係鯡魚子昆布,口感好得意!彈下彈下咁!味道唔錯芝麻雞翼!正常水準好大粒帶子!不過佢入面冇咩味!點汁好味d炸蒜頭!幾特別!估唔到佢係咁嘅質地食返啲唔係炸嘅嘢先!自選五樣關東煮!牛腩必食! 啲白蘿蔔都幾入味唔會老!最後黎串炸牛柳同豚肉卷!下次再黎食其他串燒先
食唔健康野之前食個前菜先!好fresh 嘅菜 叫咗杯蘋果酒!容易入口!甜甜地飲落幾舒服
燒雪魚干!永遠食呢啲嗰醬先係重點
所以一定要點醬
南瓜沙律
好味,而且南瓜好甜
味增醃大蒜
黎一波炸串燒
鯡魚子昆布,口感好得意!彈下彈下咁!味道唔錯
芝麻雞翼!正常水準 好大粒帶子!不過佢入面冇咩味!點汁好味d
炸蒜頭!幾特別!估唔到佢係咁嘅質地
食返啲唔係炸嘅嘢先!自選五樣關東煮!牛腩必食! 啲白蘿蔔都幾入味唔會老! 最後黎串炸牛柳同豚肉卷!
下次再黎食其他串燒先