2022-04-21
我屋企附近好多餐廳都已經其實都已經食過曬㗎啦,疫情期間都唔知食乜嘢好,好多餐飲業都經營唔到落去,好多都已經可能停業甚至係結業唔做,咁就唯有可能試下新嘢上網睇下有咩好食囉~ 我發現到將軍澳地鐵站附近有一間日式嘅居酒屋,睇相睇個賣相都好似幾唔錯,食評都ok所以就決定去試一下~黎到店內餐廳裝修簡潔整理,裝修都好似係用咗日本較為深色嘅木紋風格,位置空間闊落都好舒服,餐牌比預期中菜色多好多好多咁我例牌就試下佢哋日本嘅魚生丼飯,$95 三色魚生丼 魚生質感非常新鮮,睇落去都好肥美,鮮甜易入口勁好食!下次都係食多次~ 真係要嚟試下!$68 泡菜海鮮拉麵市面上相對比較見得少,味道酸甜得你又帶點鮮味,相當過癮!另外仲叫多咗日式醬燒五花腩同埋鹽燒燒雞翼,佢哋都燒得外脆金香,鍾意食日式串燒嘅都可以嗌埋!味道:❤️❤️❤️❤️ 5/4推介:❤️❤️❤️❤️ 5/4環境:❤️❤️❤️❤️❤️ 5/5
味道:❤️❤️❤️❤️ 5/4
推介:❤️❤️❤️❤️ 5/4