2020-07-09 940 瀏覽
星期日的下午,最開心就係同友人搵個舒服嘅地方一齊吹水high tea。熱愛食scone 既我,精選左呢間餐廳一嘗它的水準。室內餐廳裝潢非常有外國cafe 風情,戶外亦有好多枱俾中意曬住太陽chill 既朋友。餐廳嘅職員大部份都係外國人,食客一半以上嘅都是外籍人士,所以入到黎,就有一種好似去咗外國旅行嘅感覺。麵包櫃入邊放着各種新鮮出爐嘅麵包、牛角包、曲奇、仲有我至愛既scone, 非常吸引我同友人叫了一份cheese scone & 早餐set “The Angler’. Cheese scone 仲附送一塊芝士同青瓜俾你夾住一齊食。而早餐set亦非常豐富,有水果乳酪、朱古力牛角酥、牛油果、三文魚等等,配上一壺花茶可無限添飲。如果想過一個chill嘅下午,非常推薦呢間餐廳比大家!

如果想過一個chill嘅下午,非常推薦呢間餐廳比大家!
Scone
20 分鐘 (堂食)
Scone