2021-05-11
荃灣呢頭有間好正嘅西餐廳 入到去同真係喺英國嘅餐廳感覺相似 地方闊落坐得舒服 燈光柔和 如果掛住去歐遊嘅朋友 好值得一去 佈置用貓貓做主題 幾有親切感同埋可愛食物質素亦唔錯 dinner set要咗牛扒 可以揀五成或七成 要咗七成 生熟度剛剛好 牛扒肉質算係細嫩 加上好大份嘅薯蓉 薯蓉好香牛油味 質感好滑 呢個配搭好唔錯食完咁大嚿肉 另一set要咗黑松露野菌意大利麵 醬汁超creamy 溫度熱辣辣 意大利麵非常彈口 整體都超讚另外好正嘅係小食拼盤 138蚊有水牛城雞翼 三文魚小丸子 焗蠔 同埋炸薯條 亦都有兩兜大兜嘅醬汁 好惹味好過癮dinner set一個架包埋沙律 餐湯 油醋點麵包 甜品同埋優惠價嘅飲品 非常抵食 講開甜品 佢一啲都唔求其㗎 係好實淨好味香濃嘅芝士蛋糕一件 呢餐食得幾開心