2020-04-04 945 瀏覽
由於我地人數較多,所以能夠有獨立一間房!十分有私隱度網上見到有好多人介紹燒蟹蓋,所以我地都叫左兩個唔同味既黎食 試一試佢。但由於佢好快會燒到變焦,所以都要不停望住個火。蟹肉十分多,絕對坐啖啖肉!而且海膽一分新鮮,唔會苦。之後我地叫左魚生食,十分新鮮同甜,入口即化,好有幸福感。我地再一人叫左一個茶漬飯食,茶味十分濃,但配料反而較為小,所以變左要碗普通湯飯咁。選用左珍珠米,而且粒粒分明,係我鐘意既硬度!加番分我地都叫左個蛋捲,蛋味十分香,而且都多件,多人都能夠平分!除左捲埋左之外,中間更保留左蛋汁,令人十分愛!而不平凡我地仲有叫左啲串燒,不過不失。整體來講,佢係小食比較多,適合唔肚餓時去/飲酒吹水時食,環境服務都很好。
由於我地人數較多,所以能夠有獨立一間房!十分有私隱度

之後我地叫左魚生食,十分新鮮同甜,入口即化,好有幸福感。