2009-09-14 16 瀏覽
好好好好好耐以前0係尖東廣場食過幾次果一道,今次係多多多多多年後0既重臨舊地,btw,都唔係舊,因為已經搬左去廣東道咁遠,呢度大好多,d位依然好舒服,望出去0既view就正過以前好多,朋友都猛話好我以前食親都係午餐,今次第一次食晚餐,價錢當然貴一d,我只係叫左鮮芒果芝士煙三文魚焗意大利寬條麵,冇加錢轉套餐,因為套餐0既湯同蒜蓉包都唔係我favorite,我飲熱水就夠喇亦都好彩冇轉套餐,因為碟寬條麵都好大碟,我最後食得好飽你地睇張相就見到碟野真係好健康,有主菜三文魚之外,仲有好多芝士、椰菜、甘荀粒、西蘭花……anyway,芒果比我想像中要少,我有dd失望不過全部材料0既味道都好0岩我口味,夠清淡,又多蔬菜,夠健康,d寬條麵又唔會太腍,冇碎濕濕,好好吮,我喜歡唔知係咪仍然時間尚早,未夠七點,得3檯客,所以得一個員工招呼人客,我地d野都幾遲黎,都催左一次先黎個湯(我朋友叫左套餐),催左兩次先黎個糖水,希望下次幫襯時可以改善啦

亦都好彩冇轉套餐,因為碟寬條麵都好大碟,我最後食得好飽

鮮芒果芝士煙三文魚焗意大利寬條麵