2019-10-17 700 瀏覽
有朋友生日話要黎食香鍋😋~又真係無介紹錯喎😎一黎到個環境己經覺得好特色~呢個我比滿分😍😎重點推介香鍋~鍋底有香辣同秘製醬香味~我揀左香辣鍋要小辣~怕唔夠麻味仲剔左加麻😋鍋底都係$38好抵食~配菜都好多選擇我地叫左七八個餸~香鍋一黎到己經聞到好勁香味😋食落又唔覺得辣喎~我地八個人黎食有六個都唔食得太辣~所以呢個鍋好岩我地食~麻味十足~食到個嘴都好麻😋~啲餸抄得好入味正呀~推介推介🙋🏻‍♀️大家黎到都一定要試😋雲耳~酸酸味道又唔錯~雲耳好爽口😋酸菜魚~睇網上評語話一定要黎食酸菜魚~酸菜魚都大碟~魚勁滑口~重點係魚係無咩骨🤩唔洗要拆骨咁麻煩😋毛血旺~唔好睇佢外表好似好辣甘~叫咗小辣唔係好辣咋~😍毛血旺煮得好有味道😋裡面仲有好多配菜架

😋雲耳~酸酸味道又唔錯~雲耳好爽口

• 經典香辣鍋