餐廳: 聆渢咖啡廳
資訊:

2024-05-12 4284 瀏覽
水準算得上唔錯👍。多年前食過一次晚上嘅自助餐,十分豐富,印象十分好。是次,午市自助餐,主是母親節特色,其實都係節日消費嘴頭,冇所謂啦。首先,食場氣氛唔錯,沒有「爭搶」嘅感覺,食得自在,環境敞亮乾淨,座位安排算是寬鬆。服務態度周到,收碟都係算快嘅。其次就係食物,中式點心除咗蝦蛟唔係幾啱我口味之外,其他都十分可口,尤其係奶黃糯米糍,香軟可口,形似鹹水角,外有椰絲,正!燒牛肉唔錯,同一個攤仲有印度特色食物,我唔食羊,但佢有雜菜同雞嘅咖喱,加上手抓餅,超好味,超香。中式炒菜及西式食品都很好吃。佢有窩夫同甜點蛋糕,正。有盒仔名牌雪糕。不過,水果嘅品種就偏少,但都係好可口嘅。
水準算得上唔錯👍。
多年前食過一次晚上嘅自助餐,十分豐富,印象十分好。
中式炒菜及西式食品都很好吃。
佢有窩夫同甜點蛋糕,正。
有盒仔名牌雪糕。
不過,水果嘅品種就偏少,但都係好可口嘅。