2022-11-02 54 瀏覽
同朋友都好中意貓,不過自己冇得養,就唯有去貓貓cafe玩下啦。今次去左呢間銅鑼灣嘅Catio😍一入到Cafe, 發現真係好多貓,但係完全唔會有異味,同埋四圍都好乾淨。呢度d貓貓睇落唔驚人,而且有d貓貓會坐左喺座位上面添🥰真係完全忍唔住摸佢地呀,好彩佢地都完全唔抗拒比人摸😳真係好可愛。食物方面,我地揀左牛肉漢堡配薯條同埋肉醬意粉配沙律。牛肉漢堡扒都幾大塊同埋好厚肉。唔會太多醬料同埋唔會好咸。配埋d菜,食落感覺上都幾健康。而肉醬意粉睇到用左一粒粒嘅蕃茄肉,而唔係淨係得茄醬架。所以食落有清新嘅蕃茄味,唔會太濃味。飲品方面,叫左杯熱嘅榛子味咖啡,好好味呀,而且有貓貓公仔嘅杯同碟。可以用黎影下靚相☺️凍飲揀左玫瑰伯爵奶茶,味道唔會太濃,飲落幾舒服同解渴。