2014-12-08
今天星期天和家人一起到西貢行吓, 到了約下午3點半, 大家都覺餓, 便去了這條市場街看看有什麼東西食, 原來這條街有很多食市, 我們最後選了貢多拉餐廳, 因見有很多set選擇, 岩貪心的我和人多的我們.我就點了魚手指配薯格, 都很香口, 不會很油琳琳. 而阿妹就點了blueberry cheese cake, 她說很fresh和chesse 都很滑, 我老豆就選了pizza食, 雖然menu 說是mini size, 但size 一點都不細, 可以分到4份, 很好食, 阿媽就選了煙三文魚牛角酥, 阿媽話三文魚ok, 最緊要個包很軟和夠燙.這間餐廳價錢一d都不貴, 因我那個魚手指只是39元, 阿爸那個咁大個pizza 只是68元, 我們人人仲有杯餐飲跟埋, 雖然等了約10分鐘, 但都值得和冇錯, yeah .我仲見到這裡晚市有任點任食buffet, 價錢都不太貴, 都是百多元, 下次一定要和埋d friend 入來食, 走時, 仲取埋name card, 方便下次訂位, so smart.