2017-10-20 42 瀏覽
串燒係我嘅宵夜首選,但係要食到好食啲串燒都唔係咁易。呢間串燒吧嘅串燒就有特色得黎又非常好食😆由於係第一次食,黎之前都參考左其他openrice嘅推薦😆所以就叫左呢條墨魚腸。雖然佢個樣黑蚊蚊咁唔太吸引,但係食落就非常唔錯,感覺有啲似墨汁味嘅台灣腸。呢個燒蠔又係有好多人推薦,食落真係非常高質!!蠔本身非常新鮮冇腥味,肉質肥厚。蠔上面佈滿左蒜泥同香蔥,食落非常香口。呢碟燒娃娃菜真係非常有鍋氣,令人想不停咁食。我一向好鍾意食白鱔,但係燒香鱔就真係第一次食。白鱔食落幾鮮甜,食得出係幾新鮮嘅。大啡菇入面釀滿左芝士、煙肉等配料,食落非常有層次感。芝士薄餅入面有厚厚嘅拉芝,係飽肚之選😎炸香蕉真係一樣非常有創意嘅小食,香蕉外層好似天婦羅咁,點沙律醬食好好味💕入面則非常鬆軟,出奇地好食。最後當然唔少得甜品喇,雪糕非常有椰子味,正呀!

呢碟燒娃娃菜真係非常有鍋氣,令人想不停咁食。

大啡菇入面釀滿左芝士、煙肉等配料,食落非常有層次感。

芝士薄餅入面有厚厚嘅拉芝,係飽肚之選😎

最後當然唔少得甜品喇,雪糕非常有椰子味,正呀!