2022-07-06 362 瀏覽
吹啤啤🍺🍻呢到嘅手工啤一試難忘‼️食住串燒嘆啤酒人生一大樂事~😚🙌🏻好開心又揾到間好好食😋又抵食,同燒烤堂有得fight嘅「太郎居酒屋🏮」🤩呢間更加正,因為除左串燒之外,仲有刺身鍋物😍餐牌每樣野都好吸引,出到黎既野食完全唔會令你失望💯😄9樓全層都係佢既舖位,一入去成晚既裝修好有日本🇯🇵居酒屋feel🥰幅牆係一排排既達摩❤️又有好多🎏掛係天花板,四周都係寫住日文既海報、手幅🎐坐咩位打卡都靚!佢地仲有個小包間,可以坐8人,如果慶祝生日🎂個啲book呢間點噪都冇人知😆👍🏻野食我地咩都試左啲😋前菜㨂左好特別嘅水母刺身(食落好似海蜇皮,酸酸地,好開胃👌🏻)同埋山葵八爪魚🐙細細一碗,但食極唔完🤣口感彈牙,新鮮唔腥🙌🏻主食叫左個蟹籽芝士玉子燒🤩好好味,熱辣辣拉到絲~~~每一啖都係大滿足💯而且係章魚小丸子既醬,我地超鍾意😆❤️重頭戲串燒來了‼️大大碟,正呀😚免治雞肉棒付月見(姐係生雞蛋🥚加醬油)唔係交貨既質素,肉質嫩,有咬口,食唔停口👍🏻鹽燒雞翼平時個啲一係好乾一係冇味,但呢度係有汁有味,連入面都好入味😋大大隻👌🏻牛肉試左佢嘅安格斯牛小排粒😍😍係好真好高級既牛味‼️🤣豬就食左燒五花腩,肥美肥美😋肥肉焦香,一啲都
重頭戲串燒來了‼️大大碟,正呀😚免治雞肉棒付月見(姐係生雞蛋🥚加醬油)唔係交貨既質素,肉質嫩,有咬口,食唔停口👍🏻鹽燒雞翼平時個啲一係好乾一係冇味,但呢度係有汁有味,連入面都好入味😋大大隻👌🏻牛肉試左佢嘅安格斯牛小排粒😍😍係好真好高級既牛味‼️🤣豬就食左燒五花腩,肥美肥美😋肥肉焦香,一啲都唔油膩嘅感覺😌香辣松阪豬係今日VIP🐷完全係另一個level嘅好味,必食!荔枝豚肉卷我諗係每間串燒店必須要有,而且要整得好好睇睇😆😆因為係我至愛😌😜呢度荔枝勁大粒好juicy~
食到一半已經忍唔住叫酒🍺飲,佢地呢度有得㨂本地手工啤💛💛好多選擇(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)我地㨂左芒椰奶西🥭🥭蘋果西打🍎🍎2支都好香甜☺️一啲都唔苦澀💯
最後再叫左個鐵板牛粒😌一上枱炸炸聲,啲蒜片脆,連埋牛粒食😋世一!份量又多,滿滿一碟👍🏻
裝修靚,座位闊落,又乾淨,服務態度都幾好👌🏻唔錯!
水母刺身
山葵八爪魚