睇雜誌~話番薯對身體好..又可以減肥.所以最近竟然愛上左食番薯.經過A1..見到佢地有番薯包賣.即刻忍唔住要買黎試下.另外我仲買多左個芝麻紅豆包黎做晚餐..番薯包($11): 一咬落去啖啖都係番薯.真係好香好好味.番薯又夠林同甜..麵包佔成個包既比重唔多~估唔到番薯同包呢個配合.可以咁好=)芝麻紅豆包($8-10): 呢個包我唔係好肯定佢$8定$10?第一口食落有好淡既芝麻味.芝麻味略縑唔夠.絕對係睇到~聞到~但係食唔到.. 好彩再食落去.原來佢個餡唔只得紅豆蓉嫁.仲有加埋左唔知係奶黃定吉士係d紅豆蓉下面.等我開頭仲以為點解呢個包身可以整得咁軟咁好食? 原來佢唔係麵包..高招高招*

A1餅店