2009-05-21 9 瀏覽
今次又約了朋友食飯,原本想去另一間食店,但最後因已滿坐,所以無得試. 為有等下次.走了很久,決定求其選定一間入去試試. 見樓下個廣告板今大,所以去試一下,坐電梯上到三樓.發現此店環境都算幾好,見都無o麥人,都算幾靜,所以坐下後,打開餐牌,我和朋友立即對望,o麥d價錢今貴o架,一個套餐都要成港幣$288~$398,但好似無多野食,收這個價錢. 我真的有點想走,但算吧,因朋友仔已走到很疲倦,故此選擇散叫.最後選擇:茄汁龍脷柳天使麵 ($68) : 味道真是唔錯,份量都算足夠. 辣味海鮮pizza ($88) : o個薄餅底都唔錯,是甜麵包,配合辣味剛剛好,d海鮮都唔錯,都可以食得飽.最後我和朋友都選擇唔會再光顧此店,因這個價錢還有很多其他選擇.

最後選擇:

2009-05-08