2023-11-21
公司聚會嚟呢度食日本菜,同事搵咗呢間餐廳時,見到幾高評價!午餐嘅款式都幾多,呢日有啲凍,而且最近身體有啲寒涼,諗住食熱嘢,但係又唔想食豚肉,諗住就咁散嗌過海鮮喎,原來嗰個要六點後先有!咁我就嗌泡菜豚肉鍋!有幾片豚肉唔會太肥,啱晒我食!對面嘅同事係食肉獸,所以嫌少肉🤣🤣 我自己就覺得呢啲不嬲都唔會俾得多你,我嗌呢個都係想食多啲熟菜有冬菇大蔥娃娃菜好多菇!仲有兩舊香滑豆腐!泡菜嘅份量都好多,不過鹹咗少少我仲加咗個海鮮蒸蛋,入面有蝦同埋唔記得咗乜嘢海鮮,幾好味,不過有啲貴同事嘅銀鱈魚西京燒都幾靚仔,見到一個同事嗰份靚啲大嚿啲另一個就麻麻哋,呢啲真係睇彩數,我見同牛扒一樣,銀鱈魚靚唔靚同埋大唔大都係睇彩呢度環境幾好,不過人手極度短缺,啲嘢食等勁耐同埋嗌人係嗌超耐,而且斟水或者等嘢飲全部都係勁慢🤣
我自己就覺得呢啲不嬲都唔會俾得多你,我嗌呢個都係想食多啲熟菜 有冬菇大蔥娃娃菜好多菇!仲有兩舊香滑豆腐!泡菜嘅份量都好多,不過鹹咗少少 我仲加咗個海鮮蒸蛋,入面有蝦同埋唔記得咗乜嘢海鮮,幾好味,不過有啲貴 同事嘅銀鱈魚西京燒都幾靚仔,見到一個同事嗰份靚啲大嚿啲另一個就麻麻哋,呢啲真係睇彩數,我見同牛扒一樣,銀鱈魚靚唔靚同埋大唔大都係睇彩