同朋友👩🏻‍💼一齊喺尖沙咀,佢👩🏻‍💼話想食得健康啲,咁我即刻用2秒時間諗一諗,就決定帶朋友👩🏻‍💼嚟呢間餐廳開餐😆朋友👩🏻‍💼叫咗呢個組合:$98 慢煮鷄胸+珍珠糙飯/沙律菜 base + 豆腐/蕃茄/紫洋蔥/藜麥(第4款加 $10)toppings + 牛油果/溫泉蛋 top-up $15 each + 山葵乳酪醬dressing 醬另上 + 全選 sprinkles我就叫咗呢個組合:$108 吞拿魚+壽司飯/沙律菜base + 雞蛋絲/蕃茄/紫洋蔥 toppings + 溫泉蛋/鮮蟹肉/三文魚子 top-up $15 each + 鰹魚醬油 dressing + 全選 sprinkles所有食材基本上都新鮮😋,慢煮鷄胸有啲 smoky 味🤩,吞拿魚肉質結實鮮味😋,沙律菜🥗爽脆😋,牛油果🥑幾creamy😋,紫洋蔥好鮮甜 😋,豆腐夠滑🤩⋯⋯[跟餐 +$2]玄米茶(熱)、[跟餐 +$5]桂花烏龍茶(熱):熱辣辣,夠清🤣食物份量都相當多,食得飽飽,感覺健康嘅一餐🤩

食物份量都相當多,食得飽飽,感覺健康嘅一餐🤩