2022-06-27 291 瀏覽
九龍城其實開左好多間新cafe,但對上一次去Blossom個陣下午4,5點個Tirumisu已經賣晒🥲仲要係收銀哥哥話係必食。但賣晒。所以對於blossom我有個心結!好開心星期日3點左右到。第二張枱到我哋。啲位坐滿其實係迫迫地。所以就唔太chill。但裝修氣氛係好嘅。我哋叫左兩杯野飲。一個飯。一個甜品。😍炸軟殼蟹伴蟹肉飯😍個飯嘅賣相打卡係一流。蟹肉好多。係鋪滿飯。上面再加蟹子。又有青瓜絲。啲飯係暖暖地。撈勻之後好完美。🤤🤤。最期待嘅軟殼蟹無令人失望。因為佢係脆嘅!我好驚係一早炸好。淋左嘅。又驚係好厚粉呀咁。。呢個飯100分🤭🤭🥰Tiramisu🥰對上一次去賣晒無得試。今次一定要試。味道無得輸。係一個好味嘅tiramisu。咖啡味唔算太重但可以。但入口即融。好香。😌😌總結。男朋友話我成日都帶佢去啲貴又唔飽。打卡又唔好食嘅cafe🤣🤣但今次。佢話係好味嘅cafe又可以打卡。🥰開心。

我哋叫左兩杯野飲。一個飯。一個甜品

😍炸軟殼蟹伴蟹肉飯😍
炸軟殼蟹伴蟹肉飯

🥰Tiramisu🥰
Tiramisu

Mocha
熱情果冰茶
2022-06-26
10 分鐘 (堂食)
下午茶
炸軟殼蟹伴蟹肉飯