2019-12-09 1780 瀏覽
平時都好鐘意落灣仔食飯,貪佢多野食同多小店😜之前睇電視見到介紹呢間食韓國茶🇰🇷,就好想試。由於餐廳好細,主要都係外賣為主🤓一盒既份量都幾多,我同朋友兩個人share都好夠食.紫菜飯卷 $70 一盒有十舊咁多!仲要大大舊🤪可以揀白飯、黑米飯或者無飯都得👍🏻然後再可以係6款餡料中揀1款。我地選擇白飯同牛肉。就咁睇顏色已經好吸引😍😍有蛋絲、紅蘿蔔🥕絲、青瓜絲、雞蛋🥚等多種配料🤤旁邊仲有魚餅同泡菜,我鍾意將少少泡菜連埋飯卷一齊食,更好味😎.炸紫茶粉絲卷 $80有原味同辣味兩款揀,因為想試最original味道,所以揀左原味😉外脆內軟又熱辣辣,入面填滿哂韓式粉絲,又有紫菜包住,口感好豐富😋點少少醬汁感覺會fresh啲,冇咁膩😆

紫菜飯卷 $70

炸紫茶粉絲卷 $80