2023-01-04 66 瀏覽
好耐冇食西餐,係商埸揾到間有特色嘅餐廳,呢間餐廳一睇個名就知佢係以熊仔做主題嘅餐廳。入去坐低見到週圍佈置都以熊仔做裝飾,望見餐牌有個二人餐好似幾吸引,食物都好啱食,我地三個人都異口同聲決定叫個二人餐再加個白酒忌廉藍青口。先黎個羅宋湯配牛油法包,個埸都幾濃味配牛油法包食就好夾。法式香草牛油焗田螺,最好味係啲薯蓉,表面焗到有啲燶燶地就最正,田螺夠淋身,非常好味!加咗個白酒忌廉藍青口,份量都幾多,個汁調得非常好味,個人十分喜歡!二人餐選咗個卡邦尼煙肉扁意粉,賣相唔錯,但份量似乎少咗啲,味道較淡,但加咗啲先前個白酒忌廉藍青口嘅汁之後就覺得好好味!二人餐另一個主菜選咗個蜂蜜味 BBQ燒豬仔骨,豬仔骨味道ok, 配菜嘅沙律都幾好味,但啲薯條就麻麻地!雪糕選咗豆腐味,味道正常。

先黎個羅宋湯配牛油法包,個埸都幾濃味配牛油法包食就好夾。

雪糕選咗豆腐味,味道正常。
2022-12-16
  • 白酒忌廉藍青口