2023-05-14
今日同屋企人落住雨過黎食,本身屋企人諗住突登黎食佢個鴨血,不過咁岩無晒🥲於是我哋揀咗個全日餐set4既紅燒牛肉麵,仲包括一份4舊既蛋餅(我地就揀左芝士肉鬆)同埋一杯凍冷泡無糖高山茶~呢個set本身就係我嗌既,但後尾個麵同蛋餅都幾大份,所以我食到一半已經比左屋企人食埋🤣🤣啲牛肉煮得好淋同入味,好好食,又大舊又多,一碗都有成4舊。個蛋餅都好香蛋味,芝士肉鬆呢個配搭都幾好~屋企人就嗌左個肉焿湯飯,個湯就有啲「傑傑」地,有啲似羮湯,個人覺得揀米粉應該會好食啲🧐另外仲嗌左個仙草芋圓,湯底唔算太甜,芋圓都好有咬口~最後仲有個蛋餃湯,個餃皮幾香蛋味,啲餡食落都唔會覺得肥膩😋最最最後,都想讚下店員都好nice, 我哋揀唔到食咩好,佢哋都好有耐心介紹推薦菜式比我哋😙