2006-04-18
之前試過佢地個set dinner, 覺得幾好, 所以今晚叫埋朋友黎一齊試吓d pizza, 因為平時兩個人實食唔哂.我地七點九黎到, 門口有幾個人等緊, 個waitress同我地講起碼要等一個鐘, 叫我地留低電話, 有位就打比我地, 呢個服務又幾好, 起碼唔駛0係門口企, 可以周圍行吓, 點解我地行唔夠20分鐘, 佢地就打電話黎話有位了.我地三個人叫左三樣野, 己經食唔哂, 要打包d pizza走.藍青口($68): 有少少失望, 因為好想食返baby blue早期0個d超級鮮甜0既藍青口, 可惜呢度0既青口都係冇乜味, 全靠d汁酸酸甜甜先有返d味海鮮墨魚意粉($75): 幾好味pizza($158): 呢個係我最想試0既, 我地揀左雙拼:煙三文魚同香辣雞, 個pizza切開12件, 真係好大個, 煙三文魚好味得黎普通d, 香辣雞就好惹味, 辣辣地好正呀! 美中不足係個pizza底唔夠脆, 只係某d邊位脆少少下次我地會繼續幫襯
海鮮墨魚意粉($75): 幾好味
下次我地會繼續幫襯