2023-02-05
最近又返工又返學,完全無時間煮飯🥲聽同學講波仔而家多咗好多選擇,今日接男朋友放工見到波仔就諗住試下🤣🤣🤣🤣行到雪櫃真係有啲嚇親!有勁多完全未見過嘅產品,全部都好想試🤣🤣🤣最後買到店員建議我追加保溫袋🫣🫣🫣今次總共買咗7樣野✅1. KitKat 西多-原來而家波仔除咗微波爐煮法,仲有氣炸鍋專用食譜!我一見到呢啲同朱古力有關嘅嘢就忍唔住,買咗三盒🤣2. 油炸鬼-油炸鬼都可以買返屋企整!呢個真心吸引,為咗個油炸鬼,我又另外揀咗兩碗粥😝3. 花生肉粒粥-平時好怕食微波爐食品,但係呢度花生粥試咗好似出街食一樣😱❤️4. 冬菇滑雞粥-呢個冬菇滑雞粥,一打開個蓋就聞到好大浸香味!推介推介❤️5.冬菇粒雞粒荷葉飯-呢一個真係細個開始已經好鍾意食,同酒樓真係差唔多!6.黑松露蘑菇意粉-我對所有黑松露嘅嘢都非常感興趣🤣7.白汁芝士煙肉意粉-經典配搭真係冇得輸
今次總共買咗7樣野✅
6.黑松露蘑菇意粉-我對所有黑松露嘅嘢都非常感興趣🤣