2021-07-14 203 瀏覽
今日見放假,一個人到寧靜既赤柱行下Hea下,行到肚餓就係附近搵下野食,行到去赤柱海濱那邊,見到香港很少見到既小店,因為可以對住個無敵大海景食住野嘆下,咁就行過去睇下有乜野食啦,沿途都有幾間小店,見這間Grouchos店員很親切,咁就坐低試下啦,見餐牌都多選擇,主打漢堡、熱狗和意粉,經店員推介下試了黑松露蘑菇忌廉意粉,另外叫了杯薑檸梳打,望住個無敵海景等野食黎係寫意既,無幾耐野食到了,沒想到意粉味道非常夠味,濃濃既醬汁和黑松露GAS味,意粉口感都非常好!因為我自己本身好鐘意薑味,即刻試杯野飲,薑味夠濃,岩我口味,好飲!坐得舒服又有海景睇,下次放假都會帶屋企人同女朋友入黎試下,如果有養狗既朋友,仲可以帶埋d寶貝一齊Chill一齊Hea下,真係諗起都寫意呀!

黑松露蘑菇忌廉意粉

2021-07-05
5 分鐘 (堂食)
黑松露蘑菇忌廉意粉